Hej Ida Bark Bjurman, Product Designer Competence Lead at H&M Group!

Hej Ida Bark Bjurman! H&M köpte precis 4 medlemskap i Ambition Empower, varför då?

– Vi ser det som ett fantastiskt tillfälle att bygga vår kunskap och stärka vårt designledarskapsteam när vi växer designteamet.

Vad tycker du är mest spännande med just Ambition Empower?

– Möjligheten att ta del av expertkunskap och samtidigt diskutera och lära tillsammans med likasinnade inom branschen, samt bygga nätverk. Smart och intressant upplägg där man lär och delar kunskap i olika typer av forum under en längre tid.

Som medlem får man access till hela programmet, med alla spår. Än så länge har vi offentliggjort Kim Goodwin och Susan Weinschenk som spårledare. Vad ser du mest fram emot när programmet drar igång i september?

– Oh everything! 😃 För mig just nu i min roll på H&M är båda dessa spår intressanta. Vi har nyligen gått igenom en stor agil transformation och har under det senaste året växt vårt designteam. Det ska bli mycket intressant att fördjupa sig i tex DesignOps och Design Research, och hur man kan få det att fungera i en stor och komplex organisation.

Tack Ida. Ser verkligen fram emot att ha dig och H&M med i höst! 😊

Sign up for our newsletter

We help designers and innovative organizations to grow – both in capability and confidence. Sounds interesting? Sign up for our newsletter, and let’s keep in touch.