Hej Anya Ernest, Business Designer på Polestar!

Hej Anya Ernest! Du är inte bara den första tjänstedesignern på Polestar, utan också en av de första medlemmarna i Ambition Empower, varför då?

– Vet inte om först är något att skryta om, det är ju som att tävla i en helt ny sport – lättare att vinna. 😉 Men… när det gäller Ambition Empower så tror jag verkligen på det här upplägget. Jag ser verkligen fram emot att lära mig långsiktigt, och tillsammans, under ett helt år.

Vad tycker du är mest spännande med just Ambition Empower?

– Utöver det jag nämnde nyss, så tänker jag att det handlar om att ta till vara på de fördelar som pandemin trots allt det hemska visat på. Att löpande ha möjlighet att träffas även om man inte är på samma plats. Hur annars skulle vi till exempel kunna möta personer som Kim Goodwin och Susan Weinschenk på regelbunden basis?

Som medlem får man tillgång till hela programmet, med allt innehåll. Än så länge har vi offentliggjort just Kim Goodwin och Susan Weinschenk som spårledare. Vad ser du mest fram emot när programmet drar igång i september?

– Det är mycket, men kanske det här med att kontinuerligt ha en dialog igång med branschkollegor, och människor som är bra på att formulera sina tankar. Det kommer bli dunder! Jag längtar också efter att typ mingla, även om det är online. 😄

Tack Anya! Ser verkligen fram emot att ha dig med i höst!

Häng med, och skaffa ett medlemskap i Ambition Empower du också!

Sign up for our newsletter

We help designers and innovative organizations to grow – both in capability and confidence. Sounds interesting? Sign up for our newsletter, and let’s keep in touch.