Claes Källqvist

Välkommen Claes Källqvist!

🤩 Ambition växer ytterligare den 1:a februari, när ingen mindre än CLAES KÄLLQVIST ansluter! 🎉

Vi fortsätter att knyta till oss de allra bästa konsulterna inom UX- och produktledarskap, tjänstedesign och verksamhetsutveckling.

Claes är en kreativ och driven UX-lead, tjänstedesigner och verksamhetsutvecklare med en otrolig bredd. Han har jobbat med allt från mobiltelefoner och flygledningssystem till webblösningar och och riktigt komplexa administrativa system.

”Claes is not only a skilled, structured and innovative designer but one of the most supportive, considerate and reverent persons I’ve worked with. This – of course – makes him a truly nice guy, but also a person that makes his colleagues perform better than they even know they could!”, Johan Thoresson, fd kollega

Claes inkluderar människor i sin omgivning, och lyfter dem så att de växer i sin profession och presterar bättre än de själva trodde var möjligt. För Ambition – där kärnan i vår verksamhet är att hjälpa andra att växa – är så klart dessa egenskaper helt avgörande. 💪

En annan av Claes främsta styrkor är att förstå komplexa samband, och visualisera dem på ett sätt som gör det enkelt för alla att förstå hur det hela hänger ihop. Få människor, om ens någon, som jag träffat har samma förmåga att helt obehindrat kunna röra sig från strategi till detaljdesign.

Claes. Du är en riktig stjärna. Vi är så otroligt glada att få möjlighet att arbeta tillsammans med dig igen. 🌟

Välkommen! 

Sign up for our newsletter

We help designers and innovative organizations to grow – both in capability and confidence. Sounds interesting? Sign up for our newsletter, and let’s keep in touch.