Podden Livslångt: Intervju om livslångt lärande och Empower

Carl Heath & Katarina Pietrzak (RISE) intervjuar Johan Berndtsson (vd, Ambition) om livslångt lärande och Empower i senaste avsnittet av sin podd Livslångt.

De flesta av oss har nog upplevt irritation på olika tekniska system och lärplattformar, om tröskeln är för hög tar det energi och fokus från annat. Som själva lärandet. När den tekniska lärande-designen fungerar som bäst, märker du istället inte ens av den. Den faciliterar din kunskapsinhämtning och dina reflektioner utan att märkas. Möt Johan Berndtsson VD på bolaget Ambition, som genom design tar sig an sina olika uppdrag. I sin digitala prenumerationstjänst Empower vill de skapa möjligheten att få till ett kontinuerligt lärande i en organisation. För hur gör man för att snabbt hitta det bästa lärandet som finns där ute, och hur tar man vara på varje liten dyrbar timme som vi alla eventuellt kan avsätta för att lära oss nya saker i vårt arbete?

Livslångts avsnitt 101 är ett samtal om lärandet bortom kursen, om att hitta tiden, tekniken och uppläggen som möjliggör lärande. Samt om hur vi kan försöka laga det Johan Berndtsson kallar för ett trasigt internet. Katarina Pietrzak och Carl Heath på RISE samtalar med Johan och producent är som alltid Sandra Löv.”

Lyssna gärna på podden:

Sign up for our newsletter

We help designers and innovative organizations to grow – both in capability and confidence. Sounds interesting? Sign up for our newsletter, and let’s keep in touch.